Begin maart zijn de eerste Ouya-consoles klaar, maar de games die er op zullen verschijnen moeten nog nagekeken en goedgekeurd worden.

Het een en ander zal snel moeten gebeuren, zeker omdat de firma nog maar net de ontwikkelaars de kans heeft gegeven om hun games te uploaden. Daarna moet Ouya die content nog nakijken, vooraleer deze goedkeuring krijgen om effectief te kunnen draaien. OUYA CEO Julie Uhrman beloofde eerder deze week in een interview dat het een korte procedure wordt: [blockquote]It’s similar to mobile: they’ll submit their games and we’ll review for intellectual property infringement, malware and excessive pornography. But ultimately it’s a quick review and you’re in the storefront in one capacity or another.[/blockquote]

Dus een snel en simpel goedkeuringsproces voor alle games die op de Android aangedreven spelconsole zullen verschijnen, zorgt voor een just-in-time behandeling van iedere upload. De Ouya is gebruiksklaar in maart en beschikbaar voor de consument vanaf juni.

Ouya-store-featured

No more articles