Ubisoft kondigt aan dat Rabbids Big Bang nu beschikbaar is voor iOS- en Android-apparaten voor €0,89.

De Rabbids gaan de lucht in en maken van de ruimte hun nieuwe speeltuin in deze physics-based game voor smartphones en tablets. De game maakt gebruik van Redlynx’ geprezen engine en laat spelers toe deze gekke kleine wezens te besturen door gebruik te maken van jetpack boosts en de zwaartekracht van de planeten. Om catastrofale ongelukken te voorkomen moeten spelers rond obstakels vliegen en de grenzen van de melkweg verkennen.

Rabbids Big Bang is ontwikkeld door Ubisoft Parijs, een toegewijd team van Rabbids-fans met ervaring in het ontwikkelen van Rabbids en mobiele games, en biedt 150 verschillende missies, zoals crash-landingen maken op planeten, stuiteren op ruimtekoeien en bepaalde snelheden halen. De mogelijkheden om je Rabbids in-game aan te passen zijn eindeloos. Upgrade je jetpacks om een extra boost te krijgen en een echte show neer te zetten of maak gebruik van vermommingen, nieuwe outfits en grappige items om je Rabbids uniek te maken! Kijk wel uit voor gekke ruimte-objecten en personages als ruimte-eendjes en kaasplaneten.

Tijdens de maanden na de release zal de game nog gratis updates krijgen met onder andere nieuwe opdrachten om de Rabbids Big Bang-fans van nieuwe content te voorzien.

No more articles