De epische Sonic 4-saga gaat deze week verder op de console en de PC als digitale download.

SEGA Europe Ltd. en SEGA of America, Inc. hebben de release aangekondigd van Sonic the Hedgehog 4 Episode II. In het nieuwe deel van de Sonic 4-verhaallijn neemt de iconische blauwe egel het op tegen twee legendarische rivalen. Hierbij wordt hij geholpen door een van zijn oudste vrienden: Miles “Tails” Prower. Sonic The Hedgehog 4 Episode II is nu verkrijgbaar op het PlayStation Network en Steam voor €12,99, op Xbox LIVE Arcade voor 1200 punten en NVIDIA Tegra 3-apparaten van Android (voor €5,49). Vanaf 17 mei is het spel verkrijgbaar voor iPhone en iPad in de iTunes App Store voor €5,49.

Aldus Haruki Satomi, Senior Vice President of Digital Business bij SEGA of America:
[blockquote]Sonic 4 Episode II is heel speciaal, omdat we feedback van de community in het spel hebben geïntegreerd. We hebben zeer trouwe en toegewijde fans, en ik hoop dat ze van dit volgende hoofdstuk in de Sonic 4-saga zullen genieten.[/blockquote]

Sonic The Hedgehog 4 Episode II biedt spelers die Sonic The Hedgehog 4 Episode I hebben gekocht een exclusieve kans om Episode Metal te spelen: een speciaal vrij te spelen verhaal voor iedereen die beide titels op hetzelfde platform bezit. Leid een van de grootste tegenstanders van onze held, Metal Sonic, door vier bewerkte Acts uit Episode I om erachter te komen hoe hij de gebeurtenissen aan het einde van Sonic CD heeft overleefd.

Sonic 4 Episode II en Episode Metal worden in juni en juli ook uitgebracht voor respectievelijk alle andere Android-apparaten en mobiele Windows-telefoons.

No more articles