Volgens de officiële Facebook pagina van American McGees Spicy Horse studio heeft de nieuwe op The Wizard of Oz-gebaseerde game een naam, namelijk OZombie.

Spicy Horse onthulde het op The Wizard of Oz-gebaseerde spel eerder deze maand al, met de verklaring: “This is not, in any way, shape or form the title from 2004”, verwijzend naar de in 2004 geannuleerde game van Atari. Dorothy, Toto, Leeuw, De tinnen man en Scarecrow als een op hersenen verlekkerde bad guy zullen van de partij zijn in de game. De titel zal cross-platform zijn tussen tablets, Windows, Mac en Linux, en zal uit 14 episodes bestaan.

Een Kickstarter campagne voor het spel is onderweg en Spicy Horce heeft een tweede Kickstarter campagne voor Alice: Otherlands lopen. Welke titel uitgewerkt zal worden hangt af of Alice licentiehouder Electronic Arts het groene licht geeft voor de ontwikkeling van Alice: Otherlands. Hoewel McGee op Facebook al verklaarde, als de OZombie fan feedback sterk is, de studio OZombie boven Alice: Otherlands zal kiezen om te ontwikkelen.

“Eigelijk, hoe meer ik er over nadenk en hoe meer ik jullie feedback zie/hoor- hoe meer ik persoonlijk naar Oz leun”, schreef McGee. “Er is zoveel leuks om te ontdekken, zo veel interessante karakters en locaties om te verkennen. Otherlands zal er ook komen, misschien niet vandaag, of het volgende project, maar waarschijnlijk wel nadien.”

Meer informatie vindt u terug op de Facebookpagina van OZombie.

GamesnackBE-OZombie-Screenshot-01

No more articles