Sony en Coke Zero slaan de handen in elkaar en pakken uit met een nieuw gameplatform: PlayStation All-Stars Island. De eerste game, Uncharted: Drake’s Pursuit, is vanaf heden beschikbaar in de App Store en Google Market Place.

SCEE en Coke Zero bieden de games gratis aan voor iOS en Android gebruikers. Het zijn verschillende games op basis van de bekende succesvolle PlayStation franchises. Voor deze unieke samenwerking werden PlayStation figuren gemixt met Coke Zero elementen, wat een verrassende gameplay oplevert. Na Uncharted: Drake’s Pursuit maken ook nog Gravity Rush: Infinite Skies, Infamous: Survival en LittleBigPlanet: Epic Race hun opwachting in een leuke app-game.

In het eerste spel van de reeks, Uncharted: Drake’s Pursuit, maak je een gewaagde ontsnapping uit de jungle. Ren als de schatzoeker Nathan Drake in een halsbrekend tempo door een warrige jungle vol omgevallen bomen. Probeer aan Drake’s meedogenloze achtervolgers te ontkomen door te glijden, over kolkende rivieren te springen en van rotsen af te duiken. Met elke Coke Zero-druppel die je pakt, kom je een stapje dichter bij het vrijspelen van Coke Zero-uitdagingen. Sackgirl™, Clank, Jak en Daxter… wie weet welke legendarische held zomaar opeens in je game opduikt om je een handje te helpen of je een superkracht te lenen! Ga voor de Coke Zero-uitdagingen! Je weet niet wat je overkomt!

De fans van mobiele games krijgen met PlayStation All-Stars Island de mogelijkheid om met hun favoriete personages te spelen waar en wanneer ze maar willen.

Download PlayStation All-Stars Island gratis vanaf Google Play en de App Store.

No more articles