Vanaf vandaag is Valiant Hearts: The Great War, de puzzel-avonturengame die zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog, ook beschikbaar in de Google Play Store en de Amazon Appstore. Daarnaast is het interactieve stripboek Dogs of War ook beschikbaar als gratis download voor iedereen die Valiant Hearts: The Great War heeft gekocht op iOS- of Android-apparaten.

De gameplay van de puzzelgame op mobiele platformen heeft een compleet nieuwe besturing, speciaal ontwikkeld voor touchscreens, voor een optimale en vlekkeloze gameplay-ervaring. Daarnaast bevat de iOS-versie ook gedetailleerde historische content en de mogelijkheid om naadloos interessante feiten te delen op social media-kanalen.

Valiant Hearts: The Great War is nu beschikbaar op zowel iOS als Android. Het eerste hoofdstuk van de game is verkrijgbaar voor €4,49. De drie andere hoofdstukken zijn los verkrijgbaar voor €3,59 per stuk of te downloaden als een bundel voor €7,99. De volledige game is ook beschikbaar op Google TV voor €13,99.

No more articles