Hier bij GameSnack zijn we niet perfect (awch dat deed pijn om toe te geven!), maar volgens ons zijn we niet alleen. Van guilty pleasures tot deze 7 hoofdzonden, we hebben ons er allemaal wel eens schuldig aan gemaakt…toch?

#1 Ijdelheid

Je kent dat wel: Je komt thuis na een lange dag van school en je kan niet wachten om die gloednieuwe game te spelen die de postbode die ochtend in je brievenbus dropte. Maar al snel blijkt dat het spel een character creator heeft en voor je het weet ben je 3 uur lang aan het twijfelen over de tint van je haar of de precieze breedte van je neus. We zijn stuk voor stuk narcistisch als het op onze virtuele avatars aankomt.

elder_scrolls_v_skyrim_pc_04

#2 Hebzucht

Hebzuchtig zijn we allemaal. We willen alle games! En niet alleen dat. We willen ook de veel te dure collector’s edition met dat standbeeldje dat later toch alleen maar stof gaat verzamelen op onze bureau. Oh en doe er ook nog maar ineens die 50 euro season pass bij! Op den duur hebben we zelfs de tijd niet meer om het allemaal te spelen. Sommige games zijn bij ons nog nooit uit de doos geraakt, zo erg is het!

watch_dogs-collectors-edition-dedsec

#3 Lust

De heren onder ons: steek je hand op als je ooit een female elf speelde in een RPG omdat je dan kon wegkomen met nauwelijks armor aan te trekken. Maar de dames onder ons krijgen het misschien ook warm van Rainbow Six’s Lord Tachanka?

Tachanka

#4 Jaloezie

Dit is er eentje voor de PC gamers onder ons. Je hoeft helemaal je PC nog niet te upgraden, maar je maat kocht zo een sexy nieuwe GTX1060 en stoeft nu over zijn ultra settings en torenhoge frame rate. Argh je kan niet meer weerstaan en steekt ook opnieuw geld in je PC ook al zag die game er op high settings tegen 60fps eigenlijk helemaal niet verkeerd uit…

maxresdefault

#5 Gulzigheid

Heb jij wel eens een multiplayer game gespeeld waarbij je meer bekommerd was over je eigen kill-death of over je eigen challenges dan over de overwinning voor het team? Ja, wij ook. Trots zijn we er allerminst op, maar ook wij hebben wel eens een teammate voor dood achtergelaten op het slagveld omdat we te bezorgd waren dat onze eigen killstreak onderbroken zou worden. Sorry!

overwatch-mercy

#6 Woede

We proberen altijd het juiste te doen. Zelfs in een game waar alles lijkt tegen te zitten. Nee, quitten doen we niet snel. Maar we zouden liegen als we zeiden dat we nog nooit uit frustratie de stekker uit een console hebben gerukt. Die vijand die ons maar blijft te slim af zijn, die baas in Dark Souls III die maar niet dood wil, een glitch die je savefile naar de knoppen helpt,… het doet ons bloed koken soms!

rage quit

#7 Traagheid

Wil je snel de hele lobby tegen je in het harnas jagen? Ga dan ergens in een hoekje kamperen en schiet elke nietsvermoedende vijand als een lafaard in de rug. Campers, we haten ze allemaal! Maar dat neemt niet weg dat wij op al die jaren tijd misschien ook wel één of maximum twee keer in een hoekje zijn gaan zitten om wat cheap kills te scoren.

camping

Als je eerlijk bent met jezelf ga je moet toegeven dat ook jij wel eens een gaming zonde begaan hebt. Dat is geen ramp, we zijn allemaal maar mensen. Maar nu braaf zijn in je volgende spel, want anders brengt de Sint straks niks!

No more articles