Spelers die de The Last of Us uitbreiding Left Behind aanschaffen, maken kans om uitzonderlijke unieke prijzen te winnen.

Op 14 februari krijgt The Last of Us een vervolg in de vorm van een nieuw hoofdstuk dat Left Behind noemt. Daarin wordt meer ingegaan op Ellies voorgeschiedenis vooraleer ze Joel leert kennen.

Om nu jouw kennis van de game te testen, heeft ontwikkelaar Naughty Dog een dagelijkse uitdaging aangboden: The Scavenger Hunt. Vanf 22 januari tot 5 februari zal er elke werkdag een vraag gepost worden die iets te maken heeft met TLOU. Antwoorden doe je met een afbeelding die jijzelf inelkaar hebt gestoken. Een afbeelding, een foto die je zelf gemaakt hebt, een beeltenis dat je op je PC ontworpen hebt, het maakt niet uit: zolang het maar beeldmateriaal is. Twee weken later worden de finalisten bekend gemaakt en die moeten van 7 tot 9 januari nog een bijkomende uitdaging vervolmaken.

Allemaal leuk en wel, maar wat levert het de winnaars op?

De hoofdprijs is een zeer beperkte oplage van de TLOU perskit, een gesigneerd TLOU “American Dreams” combic boek en bons voor drie DLC packs (Government, Rally & Bygones bundels). De net niet winnaar krijgt een editie van de TLOU perskit, een poster die door het ganse Naughty Dog team werd ondertekend en ook weer de bons voor de drie bundels.  De derde plaats krijgt een ondertekende poster en drie DLC packs en negen andere finalisten krijgen de DLC packs.

 

Inschrijven kan je doen via het PlayStation Forum en moge de beste winnen.

tloukit

No more articles