Hou jullie vast, Apple fans, want Apple zal iOS beschikbaar maken voor third-party ontwikkelaars.

Dit wist CEO Tim Cook te vertellen in een interview. Het iOS besturingssysteem wordt beschikbaar gesteld voor third-party ontwikkelaars waardoor we ons aan heel wat meer content kunnen verwachten. Het is volgens Cook de bedoeling dat het bedrijf altijd een keuze zal moeten maken tussen openheid en gebruiksvriendelijkheid. Maar toch zijn ze van plan meer api’s beschikbaar te stellen voor andere ontwikkelaars.

Verder wist Tim Cook ons te vertellen dat hij geen problemen heeft met ontwikkelen voor andere platformen, dus kan er niet uitgesloten worden dat Apple ooit een applicatie zal maken voor onze Android smartphones en tablets.

Dit lijkt ons een goede vooruitgang met iOS 7 in het vooruitzicht, maar het is misschien ook een uitgelegen moment om een nieuwe smartphone of tablet aan te kopen. Wist je trouwens dat je via Beslist.be alle prijzen van online stores kunt vergelijken om zo de voordeligste aankopen te doen? Zo kun je hier al een iPhone 5 van 16 GB vinden aan een prijs van nog geen 630 euro.

Artikel gesponsord door Beslist.be

 

No more articles