Kid Icarus is een actierijke strijd vol met aantrekkelijke features. Vecht het uit in draadloze multiplayerstanden, augmented reality-functies en dit in de lucht en op de grond. Kid Icarus is tevens voorzien van 3D-beelden.

Verhaal

Met de hulp van de godin Paletuna, moet Pit zich verdedigen tegen de duistere godin Medusa. Hierbij nemen Pit, de godin van het licht en beschermer van het mensenras het op tegen het onheilspellende Underworld Army.

Wapens

Om dit geweld aan te gaan kunnen spelers beschikken over een groot arsenaal aan verzamelbare wapens. Deze wapens hebben elk hun eigenschappen en unieke mogelijkheden. Ook kan je twee wapens samenvoegen, welke een ‘super’ wapen oplevert met de eigenschappen van beide samengevoegde  wapens.

Multiplayer

Online ga je de strijd aan met maximaal zes spelers. In de modus “Light vs” nemen twee teams van elk drie spelers het tegen elkaar op. In de Free-for-All waag je je aan het deathmatch principe. Wie een goed traject aflegt in de singleplayer plukt daar de vruchten van tijdens de multiplayer, want je kan al je verzamelde wapens online meenemen.

Augmented reality

Kid Icarus: Uprising wordt geleverd met zes speciale AR-kaarten die de fantasievolle figuren uit het spel recht voor de ogen van de speler tot leven wekken. Scan je kaarten en kijk hoe de personages elkaar te lijf gaan in de AR Card Battle.

Kid Icarus is vanaf 23 maart verkrijgbaar.

Artikel gesponsord door Nintendo

No more articles