Kijk maar uit Agent 47, maak plaats voor agent Chase McCain, de stoerste flik van Lego City. Als Chase McCain ga je op boevenjacht in de open wereld van Lego City.

Verhaal

Chase McCain, een slimme politieagent, keert na enkele jaren terug naar Lego City. Zijn terugkeer in de stad, die hij voor een domme fout verliet, heeft echter een bijbedoeling. Rex Fury, een beroepscrimineel, is namelijk ontsnapt uit de gevangenis en aan jou om als Chase de achtervolging in te gaan. Door Fury onstaat een misdaadgolf, wat het voor onze favoriete agent niet gemakkelijker maakt. Gelukkig beschikt agent McCain over heel wat vaardigheden en snufjes.

Gadgets en vaardigheden

Natuurlijk heeft agent McCain zijn faam en naam niet zomaar gekregen. Hierbij zullen zijn skills en intelligentie wel iets mee te maken hebben. Zo kan Chase van de ene paal naar de andere paal slingeren, muren bespringen en zich zelfs vermommen. Enkele vermommingen stellen hem zelfs in staat extra vaardigheden te gebruiken. Hiernaast kan hij ook nog eens voortuigen als helikopters besturen en aan jou om hem te helpen bij het uitvoeren van deze acties.

Maar er is meer! Meer zeggen we! Je zal hem niet alleen moeten besturen, maar jouw Wii U GamePad gebruiken als scanner om de slechteriken te lokaliseren, net als een echte James Bond. Schurken, inbrekers en andere slechteriken zijn nergens nog veilig voor jouw alziend oog. Het jachtseizoen op criminelen is geopend!

LEGO City Undercover is sinds 28 maart verkrijgbaar in de winkels en als download voor de Wii U.


Artikel gesponsord door Nintendo

No more articles