Lego Legends of Chima bouwt verder op het succesvolle Lego Ninjago. Je betreedt een wereld waar je een dieren koning kan zijn en aan de slag kunt met een volledig nieuwe set speelfiguren. Buiten de klassieke Lego, zal deze nieuwe reeks ook voorzien worden van een bordspel, een interactieve website, een minigame, een full game en een iOS game.

Interactieve website en minigame.

Op de nieuwe interactieve Chima website maak je op een leuke manier kennis met de volledig nieuwe set Lego modellen. Download enkele posters of andere media en kom te weten hoe het spelprincipe werkt. Tot slot kan je ook de Speedorz game spelen.

Full en iOS game

De Speedorz minigame is tevens ook te verkrijgen voor iPad. Je racet op een Chima voertuig en probeert zoveel mogelijk munten te verzamelen. Deze munten kun je na afloop inruilen voor items en voorwerpen die je bolide kunnen upgraden.
Tot slot staan er nog twee andere games in de steigers: Legends of Chima: Laval’s Journey wordt deze zomer voor PS Vita en Nintendo 3DS verwacht en een free to play MMORPG wordt het derde kwartaal van 2013 verwacht. Deze laatste wordt ontwikkelt door Traveller’s Tales. Het mag duidelijk zijn dat Lego zich niet langer beperkt tot het klassiek speelgoed, maar met zijn nieuwe producten een zo breed en compleet mogelijk geheel probeert neer te zetten.

Artikel gesponsord door Lego

//

No more articles