New Style boutique is een fashion simulatie game ontwikkeld door Syn Sophia en uitgegeven door Nintendo. Net als in zijn Nintendo DS voorganger, word je gedropt in een wereld van glamour en glitter en is het aan jou om naam en faam op te bouwen in deze modewereld.

Je kruipt in de huid van een kleine jonge meid en gaat aan de slag in een boetiek. Elke klant die over de vloer komt voorzie je van een gepaste outfit, zodat lachende gezichtjes weer buiten gaan. Gaandeweg bouw je zo een extra spaarcent, een reputatie en erkenning in de modewereld op.

Een passende outfit voor iedereen

Als het op kleding aankomt heeft iedereen zijn eigen unieke smaak en stijl. Hierin ligt in Style Boutique nu net je uitdaging. Je kiest uit een resem kledij de beste match voor de persoonlijkheid van je klant en stelt deze zo tevreden. Voordat je ook maar iets kan kopen, moet er natuurlijk ook een stock aangelegd worden. Het kiezen van deze kleding gebeurd in een groot winkelcentrum, waarbij je uit verschillende winkels kledij kan kopen.

Feel good game

Je kan het waarschijnlijk al inschatten, New Style Boutique is een echt gezinsspel en gaat verder op de succesformule van het origineel. Nu met nog meer verschillende kledij, uitdagingen en nieuwe opties. New Style Boutique kan wel eens het ideale kerstcadeau zijn om je dochter te plezieren.

Artikel gesponsord door Nintendo

No more articles