We horen jullie al denken. Wat heeft BMW in gemeen met PC’s? Maar blijkbaar is de Duitse wagen en motorfabrikant  niet vies van een staaltje computerdesign.

Geef je ogen eens goed de kost aan dit prachtig design dat afkomstig is van de BMW studio, California Designworks. Het ding moest er niet alleen goed uitzien, maar ook krachtig en customizable zijn. Aan die eerste eis is ruimschoots voldaan, zoals je op de foto’s kan zien. Dankzij de transparante panelen ziet hij er net zo goed uit in verticale stand als in horizontale stand.

De knop op de voorkant is tevens voorzien van een OLED display schermpje waarop je het CPU gebruik en de interne temperatuur kan aflezen. Tevens doet de knop ook dienst voor het volume, de snelheid waarop de CPU werkt en in welke modus hij werkt, namelijk standaard of eco. De hendels op elke hoek maken dit juweeltje ook handig om overal mee te nemen.

Of dit staaltje techniek ook op grote schaal te koop zal worden aangeboden is niet geweten en het prijskaartje zal waarschijnlijk ook niet mals zijn. Wie er toch eentje weet te versieren zal zeker in de kijker lopen op een LAN party, maar laat hem beter geen seconde uit het oog.

No more articles