Bigben Interactive is een samenwerking aangegaan met Activision Publishing, Inc. voor een aantal producten rondom het eerstvolgende deel uit de Call of Duty franchise, Call Of Duty: Black Ops II dat gepland staat voor release op 13 november 2012.

Het eerste product dat Bigben Interactive op de markt brengt is een draadloze Call Of Duty: Black Ops II controller voor PlayStation 3 met exclusief Call Of Duty: Black Ops II design. De controller, voorzien van Call Of Duty: Black Ops II logo en stijlvolle oranje verlichting onder de knoppen, beschikt over Sixaxis tilt-sensor technologie, twee motoren voor trilfuncties en ergonomische en antislip triggers voor nauwkeurig gamen, een draadloze verbinding via Bluetooth met een bereik van 10 meter en een oplaadbare NiMH 700mA batterij inclusief USB kabel voor het opladen van de oplaadbare batterij. Dankzij de ergonomische triggers met antislip voor extra grip en de rubberen handvatten heb je tijdens het spelen de perfecte controle.

De controller bevat kortom alle functies die je van een PlayStation 3 controller mag verwachten!

De kenmerken op een rijtje:

 • Maakt gebruik van de Sixaxis “tilt sensor” technologie
 • Inclusief vibrerende motoren voor “rumble” functies
 • Met USB 2.0 kabel voor opladen van de batterij
 • Oplaadbare batterij: NiMH 700mA
 • Tot 10 meter bereik
 • Verlichte knoppen (uitschakelbaar)
 • Ergonomische triggers met antislip voor extra grip tijdens het spelen
 • Rubberen handvatten voor perfecte controle

Call Of Duty: Black Ops II headsets van Turtle Beach
In Amerika is Turtle Beach marktleider op het gebied van gaming headsets. Bigben Interactive distribueert de volgende Turtle Beach Call Of Duty: Black Ops II gaming headsets:

 • Turtle Beach Ear Force Kilo voor PlayStation 3, Xbox 360, PC en Mac
 • Turtle Beach Ear Force X-Ray voor PlayStation 3 en Xbox 360
 • Turtle Beach Ear Force Sierra voor PlayStation 3, Xbox 360, PC en Mac
 • Turtle Beach Ear Force Tango voor PlayStation 3 en Xbox 360

De Turtle Beach Ear Force Kilo is het perfecte instapmodel voor Call of Duty fans en biedt superieur stereogeluid. Ten opzichte van de Ear Force Kilo is de Turtle Beach Ear Force Sierra uitgebreid met Dolby Digital 5.1 geluid en voorgeprogrammeerde, optimale geluidsinstellingen voor Call Of Duty: Black Ops II. De Turtle Beach Ear Force X-Ray doet er een schepje bovenop met een draadloze verbinding en draadloze chat op PlayStation 3. De dual-band WiFi staat garant voor een storingsvrij geluid en via Bluetooth is het zelfs mogelijk tijdens het gamen een telefoontje aan te nemen. Tot slot het topmodel uit de range: de Turtle Beach Ear Force Tango, die beschikt over alle eerder genoemde features en hier draadloze chat op Xbox 360 aan toevoegt. Meldingen zoals bijvoorbeeld over het batterijniveau zijn zelfs ingesproken door de acteurs uit de game. Ook biedt de Ear Force Tango versie de mogelijkheid geoptimaliseerde geluidsinstellingen van andere games te downloaden vanaf de Turtle Beach website (www.turtlebeach.com).

Back covers voor mobiele telefoons
Daarnaast brengt Bigben Interactive een drietal back covers voor mobiele telefoons op de markt voorzien van Call Of Duty: Black Ops II artwork. De covers zijn beschikbaar voor iPhone 4/4S, iPhone 5 en Samsung Galaxy SIII.

Alle Call Of Duty: Black Ops II accessoires van Bigben Interactive zullen verkrijgbaar zijn vanaf 13 november, tegelijk met de release van Call Of Duty: Black Ops II.

No more articles