Vandaag brengt Cooler Master haar derde headset en tweede stereo headset uit in het CM Storm assortiment: De Ceres-400. De Ceres onderscheidt zich van zijn twee voorgangers, Sirus en Sonez, door zijn opvallend grote oorschelpen, die een groot draagcomfort moeten bieden.

Het krachtige geluid van de Ceres-400 wordt aangedreven door haar krachtige 40mm drivers. Dit zorgt ervoor dat het geluid van bijvoorbeeld games en films heel helder overkomen. Voor optimaal comfort heeft deze headset ademende 90mm ear pads, deze liggen lekker zacht op de oren en zorgen er voor dat de Ceres-400 voor meerdere uren achter elkaar gebruikt kan worden. Dit comfort kan nog eens versterkt worden door de hoofdband in grootte aan te passen om te perfecte pasvorm aan te meten.

Het doel van de Ceres-400 is om de gebruiker een comfortabele en stijlvolle audio ervaring te bieden. Ook is er aan de functie gedacht en daarom bevat deze headset een in-line afstandsbediening om het volume te kunnen controleren en de microfoon te muten. Deze microfoon filtert ook ongewenste achtergrondgeluiden uit zodat de gebruiker zich helemaal kan richten op de game en ongestoord commando’s kan geven.

Deze headset is eind september 2012 verkrijgbaar voor een adviesprijs van €39,95.

No more articles