Cooler Master lanceert een nieuw mechanisch gaming toetsenbord in haar CM Storm lijn. Dit is het derde toetsenbord in de Quick Fire serie: De Quick Fire TK.

De CM Storm Quick Fire TK is een compact, mechanisch toetsenbord met volledig backlight en versterkt met staal. Dit toetsenbord is net zo compact en lichtgewicht als de Quick Fire Rapid maar heeft wel een volledig NumPad gedeelte. Dit betekent dat de gebruiker meer ruimte heeft op het bureau voor de muis en gemakkelijk kan switchen tussen Game- en NumPad mode.

Daarnaast heeft de Quick Fire TK 6 NKRO in USB mode en de gebruikelijke CM Storm Key combos welke de backlights aan laten passen, toegang geven tot multimedia commando’s en de Windows key kunnen lokken. Dit maakt het een zeer compleet toetsenbord voor elke LAN party.

Dit nieuwe toetsenbord heeft dezelfde duurzame, met laser gegraveerde keys als de Quick Fire Pro en de Trigger en is beschikbaar met Cherry MX Red switches en een rode stalen plaatin de Benelux. Hij heeft een verwijderbare USB kabel, kabel management groeven onder, grote and slip pads en rubberen voetjes.

 • Indy

  Afhankelijk van de regio zou dit keyboard rond de 80 euro moeten kosten zonder BTW.

  • Jef

   Is niet zoveel geld voor een duurzaam keyboard.
   Wel moet je opletten voor de mechanische aanslag, dat is echt even wennen 🙂

No more articles