Cooler Master presenteert met trots twee nieuwe gaming muizen: Alcor en Mizar. Deze muizen gaan terug naar de eenvoud en het gebruikersgemak, maar zijn tevens compleet uitgerust om te voorzien in de nieuwste behoeftes op het gebied van PC gaming.

Een winnend duo

Beide muizen zijn geïnspireerd op de ware essentie van de beginjaren van PC gaming. De Alcor en Mizar hebben een klassiek ergonomisch design met technische verbeteringen die overeenkomen met de huidige gaming scene. Alcor is uitgerust met een Avago 3090 optische sensor, de Mizar gebruikt de Avago 9800 laser sensor. Beide sensors zijn afgestemd op games waarbij hoge snelheid en precisie van uiterst belang is. De sensors, gecombineerd met een vederlicht gewicht van 121 gram, vormen dé ingrediënten om optimaal te kunnen gamen. De designs van beide muizen zijn klassiek en elegant. De ergonomische kenmerken zijn ideaal voor rechtshandige gamers. Iedere knop is letterlijk binnen handbereik en zorgt tevens voor een comfortabele ervaring bij langdurige gaming sessies.

Over Alcor

De Alcor is de optische versie van de twee broers en is uitgerust met een hoogwaardig Avago 3090 optische sensor. De sensor heeft een hoog DPI bereik tot 4000 door middel van vier voorgeprogrammeerde DPI profielen. Switchen tussen de verschillende DPI configuraties gaat eenvoudig en snel, zodat je in het heetst van de strijd altijd zeker bent van de juiste instelling, voor de juiste move. De Alcor gebruikt daarnaast duurzame Omron switches die je verzekeren van een stabiele game ervaring, tot in de late uurtjes. Voor duidelijke herkenning, verandert het LED logo van kleur, naargelang de gekozen DPI configuratie.

Over Mizar

De Mizar is voorzien van een professionele Avago 9800 laser sensor met een DPI bereik tot 8200. De Mizar is voorzien van een eenvoudige bediening naast het scrollwiel voor vier verschillende DPI levels. De Mizar biedt extra grip door middel van versterkte rubberen elementen op de zijkant van de muis. Daarnaast biedt de Mizar speciale software om de 7 knoppen naar alle vrijheid te programmeren en biedt het LED logo een indicatie van verschillende DPI profielen en macro  instellingen.

Beschikbaarheid

Alcor and Mizar zijn nu beschikbaar in de Cooler Master Online Shop en zullen in de komende weken in Nederland en België beschikbaar zijn via diverse IT resellers.

  • De adviesprijs van Alcor is € 35,-
  • De adviesprijs van Mizar is € 45,-
No more articles