Vandaag kondigt Cooler Master de HAF XB aan voor België en Nederland. Deze opmerkelijke behuizing biedt ruimte aan volledige ATX moederborden, is gemakkelijk mee te nemen, bevat verschillende modulaire features en heeft zeer goede koeling.

Innovatief design

De HAF XB neemt een interessante stap van de meer traditionele vormen in haar High Air Flow (HAF) serie. Het heeft de vorm van een ‘LAN box’ welke uniek is in deze categorie. Ondanks deze afwijkende vorm doet het de naam ‘High Air Flow’ wel eer aan met ruimte voor twee 120mm fans aan de voorkant, een grote 200mm fan in de top en een 120mm en twee 80mm fans achterin. Strategisch geplaatste ruimtes om kabels samen te binden zorgen er voor dat het er in de behuizing altijd netjes uit kan zien met minimale inspanning. Met staal versterkte hendels aan de zijpanelen maken het mogelijk om tussen LAN parties en andere gaming bestemmingen te reizen met beduidend minder moeite.

Uitgerust voor hardcore gebruikers en Overclockers

Deze behuizing is gemaakt met het oog op de diehard gebruiker en de overclockers onder ons; dit door de moeiteloze transformatie van LAN box naar Test Bench. Om dit te bereiken is er een simpel verwijderbare moederbord tray design in deze behuizing verwerkt; dit maakt het vervangen van hardware wel zeer gemakkelijk. Het verwijderen van de buitenste laag van deze behuizing maakt de HAF XB vervolgens van een behuizing tot een test bench.

Elke gebruiker zal genieten van de zeven expansie slots welke ruimte biedt voor verschillende VGA setups in NVIDIA SLI of AMD CrossFire om de mogelijkheden van een systeem sterk toe te laten nemen. Ook is er veel plaats voor opslag met ruimte voor maximaal zes 2,5’’ drives inclusief 2 X-dock slots om direct 3,5’’ of 2,5’’ drives aan te sluiten. Het IO paneel bevat 2x USB 3.0 poorten, 2x USB 2.0 poorten plus audio in en uit.

De HAF XB zal midden januari beschikbaar zijn in de Benelux voor een adviesprijs van €91,50.

No more articles