SteelSeries maakt heel wat accessoires voor het gamingpubliek en nu hebben ze een draadloze controller voor iOS aan hun gamma gevoegd.

De controller noemt Stratus en werkt met iPad, iPhone, en iPod touchtoestellen die op iOS 7.0 (en hoger) werken. Via Bluetooth kun je tot vier controllers op één enkel Apple toestel aansluiten. En de fabrikant maakt zich sterk dat na een oplading van slechts twee uur je nadien tien uur zorgeloos kan gamen.

In een verklaring van CEO Bruce Hawver zegt deze “dat je met deze controller snel en rechtstreeks toegang hebt tot het snel groeiende aanbod van controller-bespeelbare ervaringen die worden aangeboden. We zijn ongelooflijk opgewonden om de eerste firma te zijn die een standalone controller voor iOS-toestellen op de markt brengt en we zijn ongelooflijk blij dat er heden zo’n grote toevloed is van hoge kwaliteit gametitels.”

De Stratus heeft aanraakgevoelige face en schoudertoetsen en een D-pad. De controller zou vanaf vandaag te koop zijn voor £ 89,99 op de officiële Steelseries website.

No more articles