Op de afgelopen E3-expo toonde Turtle Beach zijn headset-aanbod voor de nieuwe generatie.

Echte gamers gebruiken voornamelijk game-headsets van Turtle Beach en deze firma heeft op de E3 laten zien wat ze in petto hebben voor hun gebruikers. Turtle Beach heeft daarvoor o.a. wereldwijde samenwerkingen afgesloten met Microsoft, Activision en Marvel.

De twee next-gen headsets voor Xbox One, beschikbaar voor november

  •  De Ear Force XO SEVEN is een niet-draadloze headset met surroundgeluid. Een headset-adapter voor de Xbox One-controller zorgt voor de audiobediening voor games en chat. Deze headset heeft een afneembare boom mic, is compatibel met mobiele apparaten en wordt geleverd met een verwijderbare mobiele kabel die is voorzien van een in-line microfoon voor telefoongesprekken en audiochat. Een hoogwaardige afwerking, inclusief hoofdband met vulkussens en geluidsisolerende oordoppen met kussens van geheugenschuim zorgen voor comfort. Met verwisselbare luidsprekerplaten kunnen gebruikers het uiterlijk van hun headset aanpassen.
  • De Ear Force XO FOUR is een niet-draadloze headset met surroundgeluid. Dankzij eenzelfde headset-adapter voor de Xbox One-controller heb je de audiobediening voor games en chat altijd binnen handbereik. Deze is ook voorzien van een 3,5 mm-kabel voor gebruik met mobiele apparaten en een afneembare boom mic.

De Call of Duty: Ghosts limited edition headsets

Gedurende een twee jaar exclusieve overeenkomst met Activision onthult Turtle Beach een nieuwe lijn limited edition headsets die zijn geoptimaliseerd voor Call of Duty: Ghosts. De nieuwe headsets zijn voorzien van Call of Duty: Ghosts-logo’s, een hoogwaardige afwerking en bonuscontent die is ontwikkeld in samenwerking met Activision, inclusief spraakprompts en audiopresets.

PC-gameheadsets

Dit jaar introduceerde Turtle Beach ook drie nieuwe PC-gameheadsets:

  • Ear Force Z SEVEN: geeft via USB helder surroundgeluid op PC en Mac + een audio control unit voorzien van single-touch bediening en audiopresetschakelaars.
  • Ear Force Z2: niet-draadloze stereo-USB-headset met Chat Boost, Variable Mic Monitor en de mogelijkheid om tijdens het gamen audiogesprekken te beantwoorden. Beschikbaar vanaf augustus.
  • Ear Force Z300: De Z300, is een niet-draadloze stereoheadset met een tweebands interferentievrije draadloze verbinding en dubbel parende Bluetooth. Beschikbaar vanaf oktober.

Turtle Beach groeit mee met de volgende generatie

Dankzij geavanceerde technologie en een degelijke prijs-kwaliteitsverhouding is de vraag naar Turtle Beach headsets groot en dit heeft hun CEO erover te zeggen:

“We zijn enorm trots op de nieuwe producten en samenwerkingsverbanden die we hebben aangekondigd en wat dit alles gaat betekenen voor de toekomstige groei van ons bedrijf. Met Marvel, Activision, Microsoft, Twitch en onze langdurige relaties met Nintendo and Major League Gaming beschikt Turtle Beach duidelijk over de sterkste partners in onze branche.”

No more articles