Je gamepersonage besturen met je voeten, het kan nu met de Stinky Footboard! In plaats van een nieuwe, betere muis in het leven te roepen, vond het Amerikaanse Stelulu Technologies een voetencontroller uit. Voor 99 of 119 dollar staat hij vanaf juni mooi onder je desk te pronken.

“De Stinky treeplank PC Foot Controller is één grote voetzool uitgerust met vier schakelaars”, zegt Luc Levasseur, uitvinder van de Stinky Footbard en mede-oprichter van Stelulu Technologies. “Met je Footboard  kan je secundaire opdrachten geven in de game die je speelt in plaats van te blijven rommelen met je 20-knopse muis. Zo kan je in-game met je voeten granaten gooien of bljiven rennen terwijl je op het keyboard bevelen geeft aan je personage.”

De Stinky Footboard is enkel gemaakt voor PC-gaming en kan je op je PC aansluiten via de USB-poort. Luc Levasseur: “De middenplaat van Footboard is gemaakt uit aluminium, op zijn plaats gehouden door acht middelgrote schroeven. Een dikke zwarte kunststof band omringt de voetzool. De onderkant van de Footboard is vervaardigd uit stevig plastic en rust op acht verhoogde voeten om te voorkomen dat je de hardhout of linoleum vloer beschadigt tijdens het gamelabeur. Aan de linkerkant van de Footboard, die zo’n 3,5 kg weegt, bevindt zich een micro-USB-poort en een rood statuslampje. Het onderste paneel heeft ook vier verwijderbare schroeven, genaamd T-boxen, waardoor je dan aan de veren kan sleutelen en ook meteen de spanning kan aanpassen. Naast Windows 8, is onze Footboard ook compatibel met Windows 7, Vista en XP.”

Wie de Stinky Footboard in huis wil, kan hem online bestellen op stinkyboard.com. En of men met de benaming ‘stinky’, het zweetvoeten-gamen wil promoten of precies wil vermijden, is een vraag die u best zelf eens stelt aan Stelulu Technologies…

No more articles