Logitech G lanceert twee nieuwe headphones die onder andere voorzien zijn van de Pro-G audio drivers, die een complete all around audio-ervaring moeten garanderen.

Logitech G633 en G933 functionaliteiten

De nieuwe Logitech headphones beschikken over RGB-verlichting, verwisselbare covers, backlit speakers, programmeerbare G-toetsen en zijn volledig aanpasbaar. Met de meegeleverde Logitech Gaming Software kan je de audio instellingen aanpassen naar persoonlijke voorkeuren en je favoriete geluidprofielen bewaren.

Prijzen en beschikbaarheid

De Logitech G633 en G933 zijn beide compatibel met zowel pc, mobiele apparaten als consoles, met inbegrip van de PlayStation 4 en Xbox One. De Logitech G633 is voorzien van een USB-aansluiting en een analoge input die het geluid van maximaal twee apparaten verbindt en mengt. De Logitech G933 beschikt over een USB mix adapter en twee analoge ingangen die geluid van maximaal drie apparaten aansluiten en mixen.

“We zagen dat niemand echt bezig was een high-end headphone speciaal voor gamers te ontwerpen. We hebben daarop ons audio-team uitgedaagd dit namens ons te doen. Ik ben zelf gamer en muzikant, dus ik was erg opgetogen toen het team terugkwam met een ontwerp dat voldeed aan onze verwachtingen, aldus Ujesh Desai, general manager van de Logitech gaming-divisie.”

De Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless Gaming Headset is naar verwachting vanaf oktober 2015 in België beschikbaar voor een adviesprijs van € 199. Daarnaast is de Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset naar verwachting vanaf september 2015 in België verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 169.

No more articles