Logitech kondigt met de Proteus de opvolger aan van hun populaire G502 Proteus Core gaming muis. De Logitech G502 Proteus Spectrum bevat nog steeds alle gekende functionaliteiten, maar voegt hieraan aanpasbare RGB-verlichting toe. Zoals steeds zijn alle Logitech RGB-producten via de meegeleverde software volledig te synchroniseren.

RGB-aanpasbare verlichting

Via de Logitech Gaming Software (LGS) stel je de muis in op je eigen stijl en voorkeuren, met keuze uit 16,8 miljoen verschillende kleuren en helderheidniveaus. Breng de muis tot leven met lichtpatronen of stel de verlichting zo in dat er een continue verloop is door het kleurenspectrum. De verlichting kan ook worden gesynchroniseerd met andere Logitech G RGB-producten.

Nauwkeurige en responsive optische sensor

De Logitech G502 Proteus Spectrum beschikt over de meest krachtige en nauwkeurige optische sensor van Logitech, de PMW3366 die voor nauwkeurige prestaties zorgt. De Logitech G502 Proteus Spectrum heeft een DPI-bereik van 200 tot 12.000 met zero sensor acceleration, zero smoothing of filtering en zero pixel rounding.

Aanpassen van balans, knoppen, oppervlakte en gewicht

Pas zelf het gewicht en de balans met één van de maximaal vijf gewichten van 3,6 gram in de muis aan, om zo jou ideale balans te vinden. Via de LGS kun je gemakkelijk een functie of macro aan één van de elf programmeerbare knoppen toekennen.

Optimale prestaties bereik je door de sensor van de muis te kalibreren met het oppervlak waarop je gamet. Surface tuning optimaliseert het dynamisch bereik van de sensor aan de eigenschappen van het oppervlak, wat resulteert in betere prestaties en lagere lift-off afstand.

De G502 Proteus Spectrum is naar verwachting vanaf begin februari 2016 in België beschikbaar voor een adviesprijs van 89,99 euro.

https://www.youtube.com/watch?v=HxgKmEMQQnc

No more articles