Logitech introduceert de PowerShell Controller + Battery en biedt hiermee een console game-bediening voor en langere speeltijd op de iPhone 5s, iPhone 5 en iPod touch (5e generatie) die draait op iOS 7. Voor het gebruiken van de mobiele gaming console wordt de compatibele iPhone of iPod touch in de controller geplaatst, net zoals bij een standaard case.

We hebben de controller ontworpen om een echte console gaming-ervaring te bieden op een mobiel apparaat met iOS 7, zegt Ehtisham Rabbani, algemeen directeur van de Logitech gaming business group. Uit ons onderzoek blijkt dat 87 procent van de iPhone- en iPod touch-gebruikers games spelen op hun mobiele apparaat. Omdat gaming zo sterk vertegenwoordigd is op het mobiele platform, is het tijd voor een revolutie in de game-ervaring.

De analoge off-screen bediening van de Logitech PowerShell Controller + Battery biedt de bekende console game-ervaring voor gamers met behulp van een dPad, shoulder triggers en face buttons die hen in staat stellen optimale controle te hebben over hun gameplay. Hierdoor kan het volledige scherm voor het spel gebruikt worden wat zorgt voor een verbetering van de mobiele game-ervaring. Dankzij de comfortabele vormgeving kan er langer gespeeld worden. De draagbare controller past eenvoudig in een jas-, broekzak of tas, waardoor intensieve of complexe spellen altijd en overal binnen handbereik zijn.

Logitech PowerShell Controller + Battery

Logitech PowerShell Controller + Battery – Front

Grotere batterijcapaciteit

Ook wanneer de iPhone of iPod touch in de controller zit, is er volledige toegang tot de aan/uit knop, het volume, de camera, de speakers, de hoofdtelefoonaansluiting en kan het apparaat worden opgeladen. De 1500 mAh batterij vergroot de batterijcapaciteit van de iPhone 5s, iPhone 5 of de vijfde generatie iPod touch. Daarnaast kunnen beide batterijen worden opgeladen zonder het device uit de controller te halen.

De controller is compatibel met het iOS 7 game controller framework, die een grote en snelgroeiende lijst van populaire spellen ondersteunt, waaronder BastionFast & Furious 6: The GameMetalStorm: AcesGalaxy On Fire 2 HD en Nitro, die onder andere beschikbaar zijn via de Apple App store.

Prijs en beschikbaarheid

De Logitech PowerShell Controller + Battery is vanaf vandaag beschikbaar voor een adviesprijs van 99,99 euro via pre-order op Logitech.com. Naar verwachting is het product vanaf december wereldwijd beschikbaar via Apple Stores en retailers. Voor meer informatie, ga naar gaming.logitech.com of kijk op de Logitech blog.

Logitech PowerShell Controller + Battery

Logitech PowerShell Controller + Battery

Logitech PowerShell Controller + Battery

Logitech PowerShell Controller + Battery

Logitech PowerShell Controller + Battery

Logitech PowerShell Controller + Battery

  • http://gamesnack.be/ Jef

    Idee bestaat al vrij lang, maar het design en de afwerking van dit product ziet er alvast veelbelovend uit. Alles staat of valt natuurlijk met de games die dit product gaan ondersteunen.

No more articles