Logitech kondigt de Prodigy-serie aan, een line-up met gamingaccessoires die speciaal ontworpen zijn om de manier waarop jij gamet te verbeteren. De nieuwe serie bestaat uit twee muizen, een toetsenbord en een headset, die allemaal dezelfde eigenschappen hebben op het gebied van high-performance technologie, optimaal comfort en een strak, modern design.

Logitech G403 Prodigy Gaming Mice

De G403 Prodigy Gaming Mouse en de Logitech G403 Prodigy Wireless Gaming Mouse bieden blijvend comfort, dankzij hun lichte gewicht en ergonomische ontwerp. Rubberen grips aan de linker- en rechterkant geven extra controle. Dankzij het bijgesloten verwijderbare gewicht van 10 gram kun je de muis verzwaren als je dat fijner vindt.

Volledige specificaties

Logitech G403 Prodigy Mouse

Logitech G403 Prodigy Mouse

Logitech G213 Prodigy RGB Gaming Keyboard

Het G213 Prodigy-toetsenbord is ontworpen voor gamers van alle niveaus, met features als een strak, spill-resistant ontwerp dat zowel comfortabel als duurzaam is. Met de geïntegreerde handpalmsteun en de verstelbare voetjes kun je het toetsenbord in de ideale positie plaatsen, die ook tijdens lange gamingsessies perfect aanvoelt.

Het G213 Prodigy-toetsenbord bundelt het beste voor gevoel en prestatie in de toetsen, die speciaal voor gamers zijn ontworpen. Elke toets van de G213 Prodigy is afgesteld voor een supersnelle responstijd, die tot wel vier keer sneller is dan die van standaardtoetsenborden. Bovendien is zijn anti-ghosting gaming matrix getuned voor een optimale gamingperformance, zodat je ook als je meerdere speltoetsen tegelijk indrukt de controle houdt.

Volledige specificaties

Logitech G213 Prodigy gaming keyboard

Logitech G213 Prodigy gaming keyboard

Logitech G231 Prodigy Gaming Headset

Dankzij de 40 mm neodymiumdrivers geeft de G231 Prodigy Gaming Headset een HQ-stereogeluid dat je van begin tot einde in je game laat onderdompelen. De oorschelpen zijn bekleed met een zorgvuldig geselecteerde sports performance-stof voor een comfortabel, zacht gevoel, zelfs na uren gebruik. Je kunt ze er makkelijk afhalen om ze te wassen, zodat ze in topconditie blijven. Daarnaast zijn de oorschelpen zo ontworpen dat ze slank en licht zijn, zonder concessies te doen aan de geluidskwaliteit.

Een kristalheldere unidirectional boom-microfoon kan zo worden geplaatst dat hij alleen jouw stem oppikt, zodat je luid en duidelijk verstaanbaar bent. Wanneer hij niet wordt gebruikt, vouw je hem zo weer terug in je koptelefoon. Inline audioregelaars voor volume en microfoondemping zijn binnen handbereik op je verbindingskabel.

Volledige specificaties

Logitech G231 Prodigy gaming headset

Logitech G231 Prodigy gaming headset

Prijs en beschikbaarheid

De Logitech G403 Prodigy Gaming Mouse is naar verwachting eind september in België beschikbaar, de Logitech G213 Prodigy RGB Gaming Keyboard naar verwachting midden oktober en de Logitech G231 Prodigy Gaming Headset naar verwachting begin september.

De Logitech G403 Prodigy Gaming Mouse heeft een adviesprijs van €69,99, de Logitech G213 RGB Gaming Keyboard van €79,99 en de Logitech G231 Gaming Headset van €59,99. De Logitech G403 Prodigy Wireless Gaming Mouse is naar verwachting eveneens vanaf eind september 2016 in België beschikbaar, voor een retailadviesprijs van €119,00.

  • Philippe Dupont

    80 Euro voor een RGB toetsenbord is echt geen geld. Alleen jammer dat ik nergens kan vinden welk type switches ze gebruiken. Zijn dit Cherry MX’en of hun eigen Romer-G’s of nog iets anders?

No more articles