Microsoft voegt een nieuwe reeks Xbox accessoires toe aan hun gamma. De keuzemogelijkheden worden uitgebreid met nieuwe controller designs, een special edition headset en aangepast controllerbundels.

Nieuwe Xbox Wireless Controller designs

Deze herfst verschijnen er twee nieuwe controller designs: de Xbox Wireless Controller Dawn Shadow Special Edition – met een vervaagde magenta metallic afwerking – en de Xbox Wireless Controller in het blauw, een favoriet van de fans.

Net zoals de controller die samen met de Xbox One S werd gelanceerd kennen de nieuwe controllers een gestroomlijnd design, textured grip voor meer comfort en Bluetooth om te kunnen gamen op Windows 10-toestellen. De Dawn Shadow controller is verkrijgbaar vanaf 4 oktober voor € 64,99. De blauwe controller is verkrijgbaar vanaf 27 september voor € 59,99.

Ontdek de gelimiteerde Gears of War 4 Xbox Wireless Controller

De nieuwe Xbox Wireless Controller – Gears of War 4 JD Fenix Limited Edition kent JD Fenix’s armor als inspiratiebron en combineert metaalblauwe accenten met textured grip voor verbeterde besturing, alsook het gekende COG-logo – het Phoenix Omen. Beide controllers – de Crimson Omen werd reeds onthuld – worden samen met drie Packs geleverd die in-game items bevatten en een exclusief multiplayer lobby embleem – eentje voor elke controller. De Crimson Omen en JD Fenix Limited Edition Xbox Wireless Controllers zijn verkrijgbaar vanaf 13 september voor € 69,99.

Zwarte Xbox Wireless Controller in een nieuw jasje

De zwarte Xbox Wireless Controller wordt in een nieuw jasje gestoken en zal het nieuwe design alsook de op E3 aangekondigde features kennen. Dit houdt ook in dat de controllers zullen worden vervangen in de pc-bundels met de Xbox Wireless Adaptor voor Windows of USB-oplaadkabel. Beide bundels zullen toelaten ongehinderd op zowel Xbox- als Windows-apparaten te spelen en geven jou meerdere mogelijkheden om te connecteren met jouw pc; via Xbox Wireless, USB of Bluetooth.* De zwarte Xbox Wireless Controller en pc-bundels zullen wereldwijd worden gelanceerd in september en oktober voor € 59,99.


Introductie van de Xbox Stereo Headset
Verdiep jezelf in de nieuwste games met de Xbox Stereo Headset – Special Edition. Deze comfortabele, lichte headset laat je toe om thuis of onderweg te luisteren naar games, TV en films. Zijn witte kleur past trouwens perfect bij de witte Xbox One S-console en bijhorende controller. De Xbox Stereo Headset – Special Edition verschijnt eind oktober voor € 54.99.

No more articles