De Playstation TV is vanaf nu officiëel verkrijgbaar. Met dit entertainment systeem kan je eenvoudig genieten van een breed scala aan games en de PlayStation 4 koppelen door middel van de remote play functionaliteit.

PlayStation 4 Remote Play via PS TV

Net als de PS Vita ondersteunt PS TV PS4 Remote Play en de Wireless dualshock 3 en 4 Controllers . Hiermee kunnen PS4-gebruikers bijvoorbeeld in de woonkamer doorgaan met gamen op een PS TV-systeem in hun slaapkamer. Alle games die remote play ondersteunen komen in aanmerking, met uitzondering van deze die de Playstation Camera vereisen.

Grote line-up van softwaretitels via download of gamekaarten

PS TV biedt een grote line-up van meer dan 1000 softwaretitels bestaande uit bepaalde PS Vita-games, PSP-games en PS One-klassiekers, waaronder games zoals Disney Infinity: Marvel Super Heroes, Minecraft, God of War: Collection en Killzone Mercenary. Gamers kunnen games rechtstreeks downloaden naar het systeem vanuit de PlayStation Store, of een game laden door een PS Vita-gamekaart in het apparaat te plaatsen.

Kenmerken van PS TV

  • PS TV-gebruikers kunnen gamen met PS Vita-gebruikers door middel van een lokale draadloze Ad Hoc-modus.
  • Er kunnen twee Dualshock 3- of 4-controllers worden verbonden met PS TV, zodat gebruikers multiplayergames kunnen spelen van PS One-klassiekers.
  • Video’s of foto’s op de Memory Card of video’s die worden afgespeeld in de “Browser” van het PS Vita-systeem kunnen eenvoudig worden overgezet op PS TV zodat ze op het grote tv-scherm bekeken kunnen worden.
  • Tijdens het overzetten kan PS Vita worden gebruikt als afstandsbediening met de videospeler-app.

No more articles