Veel PlayStation 4 gebruikers ervaren problemen met de rustmodus sinds de laatste patch op hun console. Het meest voorkomende probleem is dat men hun PS4 niet meer kan opstarten nadat ze in rustmodus zijn gegaan. Maar wat moet je nu precies gaan doen? Dat kom je hier te weten.

Een thread op reddit toont aan dat er enorm veel gebruikers last hebben met dit probleem. Het is er pas gekomen sinds de laatste firmware update van Sony, namelijk de v2.00. Wanneer dit gebeurd, zijn de gebruikers verplicht om hun systeem manueel te resetten om het terug te kunnen opstarten.Dit kan schade brengen aan de bestanden die erop staan en aan de console zelf. Kotaku rapporteert ook problemen in verband met het volume en onbetrouwbare connectiviteit. En dit allemaal terwijl Sony heeft bevestigd dat ze op de hoogte zijn van het probleem, maar geen oplossing voorschrijven.

Gamefront raadt de gebruikers aan om je console uit te laten staan totdat Sony met een oplossing komt. Anders kan het zijn dat je console rijp is voor de vuilnisbak. Ok gisteren wanneer Evolve live zou gaan op PS4, werden er problemen opgemerkt met de laatste firmware update. Naar ons weten noemen ze een upgrade met zo’n bugs eerder een downgrade..

No more articles