Naast de eerdere Sabertooth Onza en Sabertooth Tournament komt Razer met een derde versie in deze serie uit, namelijk de Sabertooth Elite.

Vanochtend heeft hardwarefabrikant Razer een nieuwe Xbox 360 controller uit de doeken gedaan die het Sabertooth assortiment naar een hoger niveau moet brengen, namelijk de Razer Sabertooth Elite. Zo heeft de hardwarefabrikant de controller voorzien van zes extra aanvullende instelbare knoppen, waarvan twee aan elke schouder van de controller en twee uitneembare schakelaars aan de onderkant. Deze laatstgenoemde moeten het gamers mogelijk maken om een keuze van knoppen opnieuw te binden op de controller voor een gemakkelijke toegang tot sneltoetsen in games.

Daar blijft het echter niet bij, want Razer heeft ook de tijd genomen om een OLED display in te bouwen. Dankzij dit ingebouwde display is het mogelijk om meerdere profielen in te stellen om extra toetsen in te stellen, zodat je tijdens het gamen al snel een voordeel kunt hebben in vergelijking met een conventionele controller. Verder is het ook mogelijk om de gevoeligheid van de analoge sticks in te stellen.

De Razer Sabertooth Elite wordt nog deze maand wereldwijd beschikbaar gesteld voor een prijs van €79,99.

No more articles