Brengt Sharkoon echt waar een gaming headset uit ter ere van GameSnack?! Helaas pindakaas is alles minder waar en zullen we hier nog even geduld op moeten hebben, maar het is wel een feit dat Sharkoon haar gamma stereo headset gaat uitbreiden met een nieuwe telg.

De GSone – toch zijn we ietwat blij met hun naamgeving, ook al is het niet voor ons! – beschikt over een ergonomisch design opgebouwd uit robuust, maar toch lichtgewicht materiaal. Met dank aan de gestoffeerde verstelbare hoofdband en de extra grote oorkussens moeten zorgen voor een optimaal draagcomfort gedurende lange speelsessie. Daarbovenop dempen de oorkussens ook extern geluid, zodat jouw vriend(in) je niet kan afleiden gedurende een veel interessantere match Battlefield 4 of CoD: Ghosts. Via een regelaar ingebouwd in de rechterschelp van de headset kun je het volume regelen.

De 53 mm premium speakers waarover de GSone beschikt, zorgen voor een volumineus geluid, kristalheldere hoge tonen en diepe bassen. Dit maakt de headset ook uitermate geschikt om niet alleen te gamen, maar ook om muziek te luisteren. De headset beschikt uiteraard ook over een flexibele en robuuste microfoon, die – volgens Sharkoon – uitstekende spraakkwaliteit moet bieden voor bv. TeamSpeak.

De Sharkoon GSone is via een 3.5 mm stereo jack op iedere audiobron aan te sluiten.

GamesnackBE-Sharkoon-GSone-Screenshots-01

No more articles