Trust is al lang geen onbekende meer in onze gameswereld als het op accessoires aankomt. Nu komen ze met een gloednieuw mechanisch toetsenbord op de proppen: de GXT880.

We krijgen hier alles wat we in een mechanisch gaming keyboard verwachten, namelijk N-Key rollover, 1000Hz polling rate, 5ms respons tijd en 4 programmeerbare macro-toetsen.

Daarbovenop beschikt de Trust GXT880 ook over een volledige LED backlighting die de toetsen individueel kan laten oplichten.

Trust gebruikt eigen GXT-white switches in dit toetsenbord. Lineaire switches met een activatiekracht van 45gr. Afgaande op die specificaties hebben ze wellicht nog het meeste gemeen met de gekende rode Cherry MX switches.

But wait! There’s more. Ben je meer een LAN-gamer? Dan verkies je misschien een kleiner TKL-klavier (Ten-Key-Less)? Trust heeft daar gelukkig aan gedacht en brengt ditzelfde toetsenbord ook op de markt als een TKL-variant: de GXT870.

De GXT880 maakt je net geen 120 euro lichter, terwijl de GXT870 voor 100 euro over de toonbank gaat en dan krijg je nog ’n centje terug.

GXT880

mechanical-gaming-keyboard

 

No more articles