Turtle Beach heeft vandaag een nieuwe meerjarige licentieovereenkomst met Blizzard Entertainment aangekondigd voor het langverwachte multiplayerspel Heroes of the Storm. Op basis van de overeenkomst zal Turtle Beach pc-gameheadsets ontwikkelen voor zowel elitespelers als recreatieve spelers.

Heroes of the Storm is een nieuw en ruig online spel met teamgevechten en iconische personages uit meer dan 20 jaar Blizzard-spelgeschiedenis, inclusief de bekroonde franchises Warcraft, Diablo en StarCraft. Heroes of the Storm is uniek gepositioneerd en zorgt voor spannende en competitieve gameplay, dankzij de teamgerichte spelmechanismen en de dynamische skirmishes.

De Heroes of the Storm-gameheadsets worden toegevoegd aan het groeiende pc-spelassortiment, met daarin drie modellen die al in 2013 zijn geïntroduceerd: de Z SEVEN, de draadloze Z300-headset met surroundgeluid en de Z22-stereoheadset. De overeenkomst met Blizzard Entertainment draagt bij aan de inspanningen van Turtle Beach om een groter marktaandeel op de pc-gamemarkt te krijgen.

“Turtle Beach heeft dezelfde passie voor games en levert game-audio van wereldklasse”, aldus Paul Sams, chief operating officer bij Blizzard Entertainment. “Heroes of the Storm is op BlizzCon 2013 uitstekend ontvangen, en we zien ernaar uit om samen met Turtle Beach de best mogelijke audio-ervaring voor het spel te leveren.”

Turtle Beach ontwerpt en verkoopt draadloze en niet-draadloze headsets voor videogames, personal computers en mobiele platforms. Het uitgebreide assortiment headsets combineert kwaliteit met innovatieve vindingen op het gebied van audio en vindt gretig aftrek bij consumenten, omdat de headsets games realistischer maken en spelers een competitief voordeel geven. Volgens The NPD Group, Inc. produceert Turtle Beach 7 van de 10 best verkochte game-headsets in 2013 (uitgedrukt in dollarverkoop).

“Turtle Beach vindt het geweldig om deze overeenkomst met Blizzard voor Heroes of the Storm aan te kunnen kondigen”, aldus Bob Picunko, Chief Marketing Officer bij Turtle Beach. “We zien uit naar de lancering van geavanceerde headsets voor een van de meest langverwachte pc-games, die we met Blizzard zullen introduceren bij zowel elitespelers als casual spelers.”

Tijdens de komende E3 zullen deze headsets nader worden voorgesteld.

No more articles