Met de feestdagen in het vizier kondigt Turtle Beach een gevarieerde line-up nieuwe headsets aan. Verschillende nieuwe modellen maken hun intrede voor Playstation 4, Xbox One en PC. Hieronder een overzicht!

PS4 – Ear Force Recon 50P en 60P

Twee nieuwe headsets voor Playstation 4, uitgerust met  40 mm-neodymiumspeakers en in de kabel verwerkte bediening aan waardoor microfoondemping en het hoofdvolume binnen handbereik zijn. De Recon 50P en 60P bevatten ook een microfoonmonitor en een sterk gevoelige aanpasbare/afneembare microfoon om te chatten in games en online. De Recon 50P en 60P bevatten ook een microfoonmonitor en een sterk gevoelige aanpasbare/afneembare microfoon om te chatten in games en online.

Ear Force Recon 60P

Ear Force Recon 60P

Xbox One – Ear Force Stealth 420X, 50X en 30X

Ook in het Xbox One gamma komt Turtle Beach met drie nieuwe headsets op de proppen. Zo is er in eerste instantie de Ear Force Stealth 420X, Turtle Beach’s nieuwste draadloze gaming headset. De grote 40mm neodymium-speakers leveren stereo geluid met heldere hoge en donderende lage tonen. Daarnaast zijn er ook nog de Ear Force Recon 50X en de Ear Force Recon 30X, waarbij deze eerste dezelfde specificaties kent als de Recon 50P. De Recon 30X wordt gekenmerkt door het unieke oorschelpontwerp met openingen. Dat zorgt ervoor dat je alle gamegeluiden van de televisie kunt horen terwijl tegelijkertijd chatgeluid wordt geleverd via de 40mm neo dymiumspeaker.

Ear Force Stealth 420X

Ear Force Stealth 420X

PC – Ear Force Stealth 450 en Ear Force Recon 50

Pc-gamers mogen twee nieuwe Turtle Beach-headsets verwelkomen in de line-up: de Ear Force Stealth 450 en de Ear Force Recon 50. De Stealth 450 is een volledig draadloze pc gaming headset die geluid levert door 50mm neodymiumspeakers en DTS Headphone:X 7.1 surround sound. De spraakindicaties, een oplaadbare batterij met tot 15 uur draadloos gamen op pc en compatibiliteit met mobiel/tablet vervolledigen de features van deze headset. De Recon 50 heeft dan weer dezelfde specificaties als de Recon 50P en de Recon 50X, ook allen compatibel met alle platforms.

Ear Force Stealth 450

Ear Force Stealth 450

No more articles