Een ijverige gamer, Ed Zarick genaamd, bouwt nu op verzoek jou Xbox One om tot een volwaardige laptop met 22″ full hd scherm. En dit allemaal met behulp van een 3D printer. Goedkoop kan je het zaakje niet noemen, maar je mag wel zelf je eigen kleur (accenten) bepalen!

Ed Zarick begon in feite eerst met het ombouwen van Xbox 360 consoles tot ‘Xbooks’. Nu is hij een stapje verder gegaan, het voortvloeisel hieruit is dus een originele Xbox One als laptopmodel. Je kan hiermee ook gewoon deelnemen aan Xbox Live. Het is wel zo dat je dan wel je garantie van Microsoft verliest omdat de behuizing geopend is. Zarick zelf heeft wel een garantie mee met je over een tijdspanne van 30 dagen voor het geval je problemen zou ondervinden die niet met het gebruik te maken hebben.

De prijzen voor deze make-over¬†zijn niet mild. Voor een Xbook One 500 GB met Kinect betaal je gauw zo’n 1.495 dollar, voor eentje zonder Kinect bedraagt de prijs 1.395 dollar. Wanneer je zelf zorgt voor een Xbox One en deze laat ombouwen betaal je om en bij de 1.095 dollar. Wil je daarboven op nog eens een ingebouwde HDMI Out, dan komt er nog eens 50 dollar bovenop.

No more articles