In deze rubriek vertellen we jullie wat meer over één van onze favoriete applicaties. Dit kunnen Android- en iOS applicaties zijn. Deze week is het de beurt aan I Am Alive voor iOS. Jouw favoriete app volgende week op GameSnack? Laat suggesties achter in een reactie en wij testen deze app voor je uit!

Met deze app komen we terecht in de wereld van I Am Alive, waarin de onheilspellende soundtrack het plaatje compleet maakt. De app zelf is redelijk uitgebreid. Om te beginnen hebben we The Game; hier kunnen we de achtergrond van het verhaal van I Am Alive nog eens herlezen, alsook de features die de game speciaal maken.

Hiernaast hebben we ook Survival Guide. Hierin vinden we de map van in de game die al helemaal ingekleurd is. Zo kunnen we zien welke wegen open en dicht zijn. We krijgen ook een Backpack en een achievements en trophy overzicht. In deze rugzak vinden we alle items, die je in-game kunt vinden, terug.

Dan hebben we Media, waarin we Videos, Screenshots en Artworks vinden. Onder het kopje Videos bevinden zich alle trailers en onder Screenshots nog eens enkele in-game screens. Wat echt de moeite is, is wel het Artworks deel. Hierin zitten een tiental prachtige afbeeldingen, die we gemakkelijk kunnen opslaan door een dubbele tap.

GamesnackBE-I-Am-Alive-Screenshot-01

Maar nu komen we aan de 2 leukste koppen van deze app, namelijk Soundtrack en Photo. Zoals de naam je al doet vermoeden, bevat deze applicatie alle soundtracks van de hele game. We vonden het wel jammer dat we deze niet op de achtergrond konden spelen, waardoor ons iDevice niet op standby mocht staan.

Dan hebben we Photo, eigenlijk het leukste van de app en na verloop van tijd, wanneer je al de rest al gezien en gehoord hebt, de enige reden dat deze app op jouw iDevice blijft staan. Deze feature stelt je in staat foto’s te nemen van jezelf en je vrienden, en deze in het jasje van I Am Alive te steken. Er zijn zelfs 4 verschillende templates. Na het nemen van jouw stoere foto kun je deze op Facebook zetten of naar vrienden sturen via een mailtje.

Wat wij van I Am Alive vonden kun je hier lezen in onze review.

No more articles