In deze rubriek vertellen we jullie wat meer over één van onze favoriete applicaties. Dit kunnen Android- en iOS applicaties zijn. Deze week is het de beurt aan Angel Salvation voor iOS. Jouw favoriete app volgende week op GameSnack? Laat suggesties achter in een reactie en wij testen deze app voor je uit!

Na er een tijdje uit geweest te zijn, zijn we er deze week weer met een nieuwe Appsnack. Deze keer hebben we Angel Salvation onder de loep gelegd. Zoals we dat graag doen, vergelijken we deze app met een andere game: Bejeweled. Uiteraard is deze game geen kopie met een ander jasje, maar is dit een compleet ander concept.

Je krijgt de keuze uit drie helden: Asael, Tourel en Usiel. De eerst vernoemde potige kerel hanteert een zwaar wapen en hult zich in een dik armor, terwijl Tourel en Usiel aan de wat fragielere kant zijn. Tourel is een heldin, maar geen die zich laat doen! Met een speer, magie en haar looks kan ze jou verbijsterd achterlaten. Laatst vernoemde heeft een groen gewaad uit zijn garderobe gekozen en werkt met pijl en boog. Met deze drie helden ga je monsters tegemoet.

Het blijft een applicatie voor jouw iDevice, dus verwachten wij geen diepgaand achtergrond verhaal. Na een kleine tutorial van 2 minuutjes konden we aan de slag met het spelletje en hier merkten we meteen de gelijkenis op met Bejeweled. Echt middenin de actie zaten we niet, maar we krijgen een raster met gems in. Deze gems moeten we verplaatsen en combineren zoals in Bejeweled, met als verschil dat we wel degelijk de monsters kunnen zien die we moeten vernietigen.

Kies de gems wel voorzichtig uit, want aan de hand van deze worden onze aanvallen bepaald. Ook kun je zelf kiezen waar je deze dropt, of het nu aan de andere kant van het raster is of niet. Het verslaan van deze monsters resulteert in het verdienen van geld, diamanten en monsters voor je verzameling. Hier stopt de game echter, of niet helemaal, maar van zodra je de eerste keer een quest voltooid hebt, blijft het repetitief verdergaan: rondes uitspelen, bossfights voltooien en beloningen incasseren. Dit betekent wel niet dat deze applicatie hierdoor minder leuk is, de moeilijkheid bestaat erin om te blijven winnen, want het wordt weliswaar steeds ingewikkelder.

Hieronder kunnen jullie wat gameplay bewonderen:

No more articles