In deze rubriek vertellen we jullie wat meer over één van onze favoriete applicaties. Dit kunnen Android- en iOS applicaties zijn. Deze week is het de beurt aan Anodia voor iOS.

Men kent allemaal vast wel dat spelletje nog waarin we met een plankje een balletje in het spel moeten houden en zo een brug moeten vernielen? Wel, Anodia heeft hier veel van weg. Meer nog, het is eigenlijk hetzelfde spel, maar dan met een grafische update en enkele nieuwe features. Zo kan je in de opties kiezen om het plankje met behulp van het touchscherm te gebruiken, of door jouw iDevice te kantelen.

De meest opmerkelijke veranderingen aan het concept zijn ongetwijfeld de levels die je kunt spelen. Men krijgt niet zomaar een constructie van blokjes, maar compleet nieuwe voorwerpen. Zo krijgen we een cirkel met lampjes te zien, of lamponnetjes, die we één voor één moeten verwoesten door onze balletjes er op te schieten. Gelukkig krijgen we ook power-ups, die ons bij deze taak helpen, want anders werd het maar een eentonige boel. Hier zijn ze redelijk trouw geweest aan het origineel, dan zijn power-ups die ons plankje langer of korter maakt, niet weg te denken.

GamesnackBE-Anodia-Screenshot-01

Dit spelletje kost misschien maar €0,79, we krijgen er verdorie veel content voor terug: maar liefst 144 levels! En wie hier nog niet genoeg aan heeft, kan nog 15 levels terugvinden die wat sterker aanleunen bij het origineel. En wie absoluut maar geen genoeg kan krijgen van dit verslavende spelletje, kan levels bijkopen. Hoewel verschillende levels op elkaar lijken, of zelfs identiek zijn, wordt het steeds moeilijker naarmate je vordert in de game.

No more articles