Spin-off games voor iOS en Android worden steeds populairder, een Batman app mocht absoluut niet ontbreken in de lange lijst. We zijn dan natuurlijk blij dat men met een update op de proppen komt.

Vandaag lieten Warner Bros. en DC Entertainment ons weten dat er een nieuwe update voor de iOS game Batman: Arkham City Lockdown komt. De app is nu geoptimaliseerd voor de nieuwe iPad en heeft een verbeterde resolutie, visuele effecten en details, verbeterde gebruikersinterface-elementen en vernieuwde hoge resolutie wallpapers. Niet enkel de grafische pracht wordt hier beter van, maar ook de game zelf, want de update omvat ook een nieuw origineel level met 2 nieuwe schurken: Poison Ivy en Robin. Daarnaast zijn de originele ‘Boss missions’ geüpdatet met vier nieuwe ‘Challenge missions’. Wie de update download, krijgt er ook 3 nieuwe DC Comics bovenop die gelezen kunnen worden in de ‘Comixology Viewer’ die is geïmplementeerd in de app. Eveneens is de ‘Batman: Year One’ skin verkrijgbaar tegen een kleine betaling.

Het nieuwe level introduceert een nieuwe vorm van gameplay, waarbij spelers dekking zoeken wanneer Poison Ivy de politie van Gotham City in haar macht heeft en hen verandert in haar ongewillige handlangers. Hierin zal Batman het opnemen tegen Robin, één van de twee nieuwe schurken.

No more articles