Square Enix actie RPG Bloodmasque is nu verkrijgbaar in de Apple’s App Store voor €5,99.

De game speelt zich af in een alternatief Parijs tijdens de negentiende eeuw. Spelers leven in een maatschappij waar vampieren de controle over de mensheid hebben. Jij bent één van de Hunters, waarbij je de camera van je iOS-apparaat kan gebruiken om je gezicht te scannen en te gebruiken voor het hoofdpersonage. Na het hoofdverhaal zijn er nog meerdere combat challenges beschikbaar, zodat de game volledig uitspelen tot wel twintig uur in beslag kan nemen.

Bloodmasque is ontworpen voor een touch screen. Tik op je scherm om één van de verschillende monsters aan te vallen, of swipe om hun aanvallen te ontwijken. Dankzij de krachtige Unreal Technology kunnen op grote schaal eenheden worden weergegeven en lopen de prachtig getekende omgevingen soepel en met fantastische details. De actie wordt vergezeld door orkestrale muziek, die de spanning naar een hoger niveau tilt.

Om de game een persoonlijke toets te geven kan je een foto van jezelf gebruiken om jezelf tegen de vampieren in actie te zien. Of gebruik je de verschillende gezichts-features, haarstijlen en huidskleuren om zelf een personage te ontwerpen. Voeg vervolgens blije of kwade uitdrukkingen toe om te zien hoe jouw Hunter reageert tijdens de cutscènes en de gevechten. Voeg Hunters van andere spelers aan je team toe en vecht samen met de bekende gezichten van je vrienden.

De volgende iOS-apparaten kunnen het spel aan: iPhone 4S en nieuwer, iPod touch (5e generatie) en nieuwer, en iPad 2 en nieuwer. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële site: http://www.bloodmasque.com

No more articles