Square Enix heeft vandaan aangekondigd dat Bloodmasque deze zomer beschikbaar zal zijn op alle iOS-apparaten.

In Bloodmasque kruipen spelers in de huid van jagers in Parijs, dat eind 19e eeuw door vampiers wordt geteisterd. Terwijl de mensheid in duisternis wordt gehuld, moeten zij vechten tegen de verraderlijke onderdrukking om de snode plannen van de vampieren te verijdelen.

Deze nieuwe mobiele actie-RPG voor vampierjagers is te spelen via iPhone, iPod touch en iPad, en spelers kunnen bij het aanpassen van hun personage gebruikmaken van foto’s van hun eigen gezicht, zodat ze persoonlijk met de vampieren kunnen afrekenen. Hiervoor kunnen bestaande foto’s gebruikt worden of een foto van nieuwe foto nemen met de naar voren gerichte camera van het apparaat.  De foto’s worden daarna gestileerd en op natuurlijke wijze samengevoegd in de game.  Terwijl spelers zich voorbereiden op de strijd in Bloodmasque, kunnen ze hun reisgezelschap optimaliseren door personages te kiezen die door anderen zijn gemaakt.  Samen kunnen ze de aanval van de vampieren afslaan.

De bijhorende trailer geeft een demonstratie van de gameplay-beelden en interactieve aanpassingstechnologie voor personages.

No more articles