De Duitse uitgever astragon Software, bekend om zijn boeiende technische simulatie-games, en de Zwitserse ontwikkelaar GIANTS Software kondigen vandaag de lancering aan van de eerste versie van Farming-Simulator voor iPad, iPhone en iPod.

Slechts enkele weken na de eerste release van Farming-Simulator 2012 3D voor Nintendo 3DS kunnen spelers nu ook vruchtbare grond op hun mobiele iOS apparaten bewerken.

De gameplay van Farming-Simulator 2012 voor iPad, iPhone en iPod is nauw verwant aan de Nintendo 3DS versie en is uitgerust met high definition texturen om de game ervaring nog realistischer te maken. De game heeft een divers aanbod van krachtige tractoren, trailers en materiaal gemodelleerd naar originele machines van bekende fabrikanten.

Met behulp van deze machines voltooit de speler verschillende taken binnen de career modus van het spel: door het verzorgen van de velden en het verkopen van de oogst verdient de speler geld waarmee extra velden gekocht kunnen worden en de oorspronkelijk kleine boerderij uitgebreid kan worden. Het onderhoud van het toegenomen landgoed vergt meer en grotere machines en apparatuur, die de speler moet toevoegen aan zijn alsmaar groeiende wagenpark.

Farming-Simulator 2012 voor iPad, iPhone en iPod is nu beschikbaar voor €2,39.

No more articles