Ubisoft heeft bekend gemaakt dat een gratis companion app voor de downloadbare horror game I Am Alive nu beschikbaar is om te downloaden via iTunes.

Momenteel moeten de Android gebruikers het zonder doen, want deze app is enkel geschikt voor de iPhone, iPad en iPod Touch toestellen. Verder is er ook nog geen melding gemaakt over de ondersteuning voor andere platformen.

Deze companion app is voorzien van area maps, tips van de ontwikkelaars over bezienswaardigheden, een achievement checklist en een samenvatting van in-game resources en hun effecten. Daarnaast bevat het ook concept art, trailers, developer diaries en de game soundtrack die bestaat uit zes tracks, exclusief voor deze app.

En als dat nog niet volstaat, is er zelfs een foto-modus! Deze modus geeft je de mogelijkheid om je vrienden te fotograferen en deze te bewerken met post-apocalyptische effecten. Leuk speeltje om te grappen bij je vrienden!

I Am Alive kan vandaag worden gedownload voor Xbox Live voor 1200 MS Points. Een PSN (PSN heet tegenwoordig SEN) release volgt later op een tot nog toe onbekende datum. Xbox 360 bezitters kunnen alvast de companion app downloaden via deze link.

No more articles