Warner Bros. Interactive Entertainment en TT Games brengen de laatste boeken en films van de ‘The Boy Who Lived’ tot leven op de iPhone, iPad en iPod touch, met de nieuwe LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 App.

De LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 App is nu beschikbaar in de App Store. De game neemt fans mee op reis naar de epische finale van de succesvolle LEGO Harry Potter videogame serie, met uren van meeslepende gameplay en een unieke interface, exclusief voor de iPhone, iPad, en iPod touch.

LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 brengt de creatieve kracht van LEGO nog een keer samen met de omvangrijke wereld van Harry Potter om een spannende gameplay ervaring te bieden met ontdekkingstochten, tovenarij, duels en veel meer voor spelers van alle leeftijden. De game, gebaseerd op de laatste drie boeken en laatste vier films – Harry Potter en de Orde van de Feniks, Harry Potter en de Halfbloed Prins, en Harry Potter en de Relieken van de Dood –, biedt de mogelijkheid om Harry’s laatste jaren op Zweinstein te beleven en te strijden met Voldemort in het ultieme gevecht tussen goed en kwaad.

Spelers volgen Harry’s heldhaftige avonturen en komen nieuwe gezichten, uitdagingen en spreuken tegen, terwijl ze de iconische settings van het spel ontdekken, met locaties als Grimboudplein, het Ministerie van Toverkunst, Halvemaanstraat, Wegisweg en Zweinstein. Fans kunnen het scherm aanraken om toverspreuken uit te spreken en doelwitten te selecteren; met de interactieve display kunnen ze karakters en spreuken veranderen en legendarische duels beleven door spreuken te creëren en deze met hun vingertoppen af te vuren. De game biedt een Duelleer Club uitbreiding, die spelers de mogelijkheid geeft om geavanceerde duelleervaardigheden onder de knie te krijgen door te duelleren tegen beroemde heksen en tovenaars als Professor Sneep, Voldemort en vele anderen.

De LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 App is nu verkrijgbaar in de App Store voor €3,99 of via www.itunes.com/appstore.

No more articles