Warner Bros. Interactive Entertainment begint de zomer goed met een uitgebreide update voor de hoog genoteerde Scribblenauts Remix App, waarmee de innovatieve gameplay van de Scribblenauts franchise verder wordt uitgebreid.

De update 2.0 is vanaf vandaag te downloaden. Spelers ontvangen daarbij een gratis speelbare ‘God’ avatar, plus nieuwe opties om de ervaring te verbeteren en te delen.

Met de update kunnen spelers de allereerste World Pass uitbreiding aanschaffen, waarin Werelden 6, 7 en 8 zijn toegevoegd met dertig leuke, breinbrekende puzzels. Later zullen nieuwe Werelden beschikbaar komen. Spelers die de eerste uitbreiding reeds bezitten, ontvangen een gratis upgrade voor de World Pass en ontvangen direct Wereld 8!

Spelers kunnen daarnaast in de App de “Mystical Creatures” avatar pack aanschaffen. Spelers kunnen daarmee, naast het spelen van de game in de rol van de held van de game: Maxwell, de mystieke alter ego’s aannemen van negen verschillende avaters, waaronder Baba Yaga, Kappa en Doppelgänger.

Ook nieuw in de update is de “Gift the App” functie, waarmee spelers de game kunnen kopen en versturen naar vrienden en familieleden. Scribblenauts Remix is een ideaal cadeau voor gamers van alle leeftijden om deze zomer van te genieten en biedt plezier en uitgebreide herspeelbaarheid door de onbeperkte oplossingen en verschillende uitkomsten.

Scribblenauts Remix laat spelers hun verbeelding gebruiken om ieder woord op te schrijven, aan te passen met bijvoeglijke naamwoorden en zo het object tot leven te brengen om puzzels op te lossen. De app, gecreëerd door 5TH Cell en ontwikkeld door Iron Galaxy, is nu beschikbaar voor €0,79 in de App Store voor iPad, iPhone en iPod touch of via www.itunes.com/appstore. De Season Pass en Avater Pack zijn elk beschikbaar voor €0,79.

No more articles