Kabam, ontwikkelaar van massively multiplayer games voor draagbare apparaten en Warner Bros hebben de app The Hobbit: Kingdoms of Middle-earth gelanceerd voor iPhone, iPad, iPod touch en Android apparaten.

De gratis strategiegame is geïnspireerd op The Hobbit – trilogie, een productie van New Line Cinema en Metro-Goldwyn-Mayer Pictures. De filmtrilogie van Peter Jackson, die begint met The Hobbit: An Unexpected Journey, is gebaseerd op het onverminderd populaire meesterwerk The Hobbit door J.R.R. Tolkien. The Hobbit: Kingdoms of Middle-earth is nu beschikbaar in de Apple App Store en Google Play Store.

[blockquote]Kabam heeft een mobiele game gemaakt die strategy gamers en The Hobbit filmfans aangrijpt. We zijn verheugd om samen met Warner Bros. Interactive Entertainment een gratis game te maken voor iOS en Android die fans kunnen spelen, waar ze ook gaan, , aldus Andrew Sheppard, President van Kabam Game Studios[/blockquote]

The Hobbit: Kingdoms of Middle-earth daagt spelers uit hun eigen rijk in Midden-aarde te maken. The Hobbit: Kingdoms of Middle-earth, gesitueerd in de wereld van elfen, dwergen, orcs en tovenaars, doet een beroep op spelers om een koninkrijk te bouwen, krachtige allianties te smeden en samen te werken met andere spelers om Midden-aarde te zuiveren van iedereen die zich tegen hen verzetten.

[blockquote]We verwachten dat The Hobbit – trilogie een van de grootste evenementen in de entertainmentgeschiedenis wordt. Filmfans kunnen met The Hobbit: Kingdoms of Middle-earth deelnemen aan het avontuur om zo personages, conflicten en locaties in deze epische fantasy wereld te ontdekken,  zegt Greg Ballard, Senior Vice President, Digital Games, Warner Bros.[/blockquote]

The Hobbit: Kingdoms of Middle-earth is beschikbaar in het Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans en Portugees. De game is ontwikkeld en wordt beheerd door Kabam en uitgegeven door Kabam en Warner Bros. Interactive Entertainment. The Hobbit: Armies of the Third Age, een gratis internetgame, wordt momenteel ontwikkeld en is later dit jaar beschikbaar.

The Hobbit: Kingdoms of Middle-Earth App is beschikbaar voor Android apparaten via de Google Play Store en in de App Store voor iPhone, iPad en iPod touch of via www.itunes.com/appstore.

No more articles