Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen vandaag een nieuwe update voor de Batman: Arkham City Lockdown App voor iPad, iPhone en iPod touch aan. 

Het nieuwe level breidt de wereld van Gotham City verder uit wanneer Batman de beruchte Harley Quinn moet opsporen. Spelers moeten het opnemen tegen de handlangers van Harley en kunnen van nieuwe gameplay elementen genieten door gebruik te maken van Batman’s Batarangs in een ‘timed showdown’.

De gratis update bevat een splinternieuw level met Harley Quinn, een Bruce Wayne skin en achievements. Daarnaast is de Batman, Inc. skin tegen betaling te verkrijgen.

In Batman: Arkham City Lockdown zijn de gevangenen ontsnapt. Batman heeft zijn handen vol aan het verslaan van een legertje iconische schurken en hun handlangers. Maak de daken en de louche buurten van Gotham City weer veilig in een serie een-op-een gevechten met The Joker, Two-Face, de exclusieve Batman: Arkham City Lockdown vijand Deathstroke en vele anderen. Kies uit verschillende Batman skins en power-ups, terwijl je al stompend en trappend Gotham City schoonveegt.

De Batman: Arkham City Lockdown App is verkrijgbaar voor €4,99 via de App Store op iPad, iPhone en iPod touch of via www.itunes.com/appstore.

No more articles