Blizzard Entertainment kondigt een nieuw gratis te spelen strategy kaartspel voor PC, Mac en iPad aan: Heroes of Warcraft.

Spelers bouwen een deck op dat zich concentreert op één van de negen Warcraft karakterclasses. Daarmee duelleren ze elkaar voor het plezier, de glorie en een kans om nieuwe toffe kaarten te winnen. De bèta-testing van dit spel zal heel snel aanvangen.

Dit nieuwe spel zal toegankelijk zijn voor zowel de spelers die bekend zijn met Warcraft of andere cardgames, als voor diegenen die er nieuw in zijn. Of de speler nu een voorkeur heeft voor magie of wapens in de strijd, aanvalt vanuit de schaduwen of al stormenderhand, of zelfs niet weet welke strategie hij zal gebruiken: de speler kan direct in het spel beginnen, een deck aanmaken en kaarten beginnen neergooien.

Ben je het beu om jezelf te meten tegen de computer, dan kan je jouw vrienden via Battle.net uitdagen in twee competitieve game modi:

  • Play Mode”  bevat de traditionele head-to-head gevechten;
  • In “The Forge” begin je iedere match opnieuw met het opbouwen van een nieuwe set kaarten. Niet alleen kan je dan nieuwe kaarten winnen, spelers kunnen hun collectie opbouwen door nieuwe kaartpacks aan te kopen of om bepaalde kaarten uit elkaar te halen om nieuwe ontbrekende kaarten te maken.

Met honderden kaarten om uit te kiezen en een uitgebreidere keuze uit kleurrijke Warcraft spells, wapens en karakters, hebben spelers ongelimiteerde mogelijkheden in het ontwikkelen en verbeteren van hun strategie.

Meer nieuws van deze game volgt ongetwijfeld.

 

No more articles