Er zijn niet veel horrorgames waarbij gamers het meer dan één keer in hun broek doen, met uitzondering van enkele echte verschrikkelijke titels als Amnesia: The Dark Descent. Goed nieuws, want er is nu een gratis indiegame uitgekomen die je ongetwijfeld doet zweten, rillen en ja, zorg maar voor een extra pak pampers.

We hebben het hier over Slender, een gratis indie horrorgame die is ontwikkeld door Hadley/Parsec Productions. Het doel in deze horrorgame is om 8 griezelige manuscripten over het paranormale wezen, de Slender Man, te vinden en te voorkomen dat je gek wordt. Hoe duidelijker en hoe dichter de speler dit paranormaal wezen ziet, hoe sneller je geestelijke gezondheid omlaag zal zakken.

De Slender Man mythe begon door een post op het forum vam Something Awful, waar enkele paranormale beelden staan gepubliceerd. Sindsdien is dit wezen al voorgekomen in enkele games, maar het angstaanjagende Slender heeft toch wel het meeste succes.

Ben jij klaar om te tonen hoe dapper je bent? Of doe je het gewoon graag in je broek van angst? Dan kun je Slender gratis downloaden voor je Windows PC of Mac OSX. Het downloaden via de site gaat nogal traag, dus raden we je aan om de alternatieve link via Reddit te gebruiken, deze bevat echter enkel de Windows-versie.
Wil je je reputatie hoog houden en eerst zien wat de game te bieden heeft? Dan kun je onderstaande teaser trailer eens grondig bekijken.

Hier komt ongetwijfeld een review van, so stay tuned!

No more articles