Bethesda Softworks en ZeniMax Online Studios kondigen aan dat je je vanaf nu kunt aanmelden voor de The Elder Scrolls Online bèta.

Geïnteresseerde gamers moeten simpelweg naar de website surfen en zich registreren, en maken zo kans om aan de bèta deel te nemen. Al wie geselecteerd wordt, zal in vroege bèta fase de game kunnen testen. Zij zullen de eerste zijn om deze legendarische wereld van één van de games van 2013 waar het meest naar uitgekeken wordt te verkennen. De precieze timing en overige details zullen vrijgegeven op een later tijdstip aan wie zich registreert.

Samen met dit nieuws wordt ook de ‘The Alliances Cinematic Trailer’ vrijgegeven. Tamriel is in oorlog en drie allianties, – the Aldmeri Dominion, Daggerfall Covenant, en Ebonheart Pact – gaan voor de controle over the Imperial City.

Aldus Matt Firor, game director van The Elder Scrolls Online:

We zien er erg naar uit om de game in de handen van de spelers over te dragen. We krijgen tijdens het bèta proces feedback die van onschatbare waarde is, en die ons één van de beste online gaming ervaringen helpt te verzekeren die ooit werden gecreëerd. Eén die de The Elder Scrolls franchise waard is.

No more articles